Основателката на сайта Майко Мила Елисавета Белобрадова, известна и като Letiashtata

...
Основателката на сайта Майко Мила Елисавета Белобрадова, известна и като Letiashtata
Коментари Харесай

Майко Мила! Елисавета Белобрадова влиза в листите на Демократична България |

Основателката на уеб страницата Майко Мила Елисавета Белобрадова, известна и като Letiashtata Kozzila Erato, влиза в кандидатдепутатската листа на Демократична България в столичния 23-и регион. Тя е един от най-популярните български инфлуенсъри в обществените мрежи.

Сайтът на Белобрадова и Красимира Хаджииванова е отдаден на проблемите на децата и родителството - от връщането на учениците в клас и проблематичните класирания в детските градини до компликациите на младите майки в България. Участват в голям брой обществени и благотворителни дела. 

Белобрадова разгласи впускането си в политиката с обява във фейсбук. Ето поста й:

1990-а. Аз съм на митинг. Трийсет години съм това, което съм и досега - свободна персона с позиция и правила, бизнесмен и деятел за възстановяване на обществената среда. От през вчерашния ден съм и претендент за депутат.

1990-а получихме опцията да бъдем почтени и свободни. От 31 години да си депутат значи да си човек в работа на обществото, да работиш, да четеш доста, да си самоуверен и да имаш сили.
Чакат ни тежки избори, няма подозрение в това. За мен ще е чест да дам всичко от себе си. Ако пък съумея да дам и всичко, което е належащо, ще е ужасно.

Следващите дни ще ви срещна с идеите, по които ще работя. Благодаря на десетките другари от гражданския бранш, които ми оказват помощ да стана по-компетентна.
Това е.

Политическа партия. И още нещо. Най-сетне ЕСК Лозенец ще има изтънчен претендент.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР